Henriëtte Bleeker 

 fotoHenriette.JPG - 1.75 MB

Goedendag, mijn naam is Henriëtte Bleeker en ik ben sinds 1996 werkzaam als logopedist. Ik heb inmiddels op verschillende plekken gewerkt. Ik ben als logopedist gestart met het screenen van groep 2 kinderen op de basisschool. Het doel was daarbij opsporen van kinderen met logopedische problemen en vervolgens behandelen. Daarna heb ik tot tot 2002 binnen het speciaalonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs gewerkt. Ik werkte binnen de verschillende scholen met langdurig zieke kinderen en kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Vanaf 1999 ben ik ook met het werken binnen logopedische praktijken begonnen. Eerst in Kampen en sinds 2001 in Heerenveen.  

Mijn specialisaties liggen op het gebied van spraak, taal, stem, stotteren (o.a.Lidcombe therapeut), broddelen, dyslexie en afwijkende mondgewoonten (ook volgens de oro-myofunctionele therapie).

Ik ben lid van verschillende kwaliteitskringen en werkgroepen:

  1. Kwaliteitskring netwerk vroegbehandeling (behandelen van jonge kinderen van o - 4/5 jaar).
  2. Kwaliteitskring lezen en spelling.
  3. Kwaliteitskring stem.

Nog steeds blijft het werken binnen een logopedische praktijk voor mij boeiend en uitdagend. Het prettige aan het werken binnen een allround praktijk vind ik de diversiteit aan logopedische problemen en dat ik zowel met kinderen als volwassenen kan werken. En daaruit voortvloeiend een breed scala aan cursussen te kunnen volgen, om mijn kennis maar weer te verdiepen en verbreden.

Jilda Twijnstra

Sinds mei 2011 is Jilda Twijnstra werkzaam in de praktijk. Zij heeft zowel ervaring vanuit de praktijk als vanuit het onderwijs. Zij zal tot de zomervakantie op de woensdag werkzaam zijn en na de zomervakantie is zij ook aanwezig op de maandag.

 

 

 

Logopediepratijk H.A. Bleeker      Tel.nr.: 0513-682835